5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri yüz kapılar muhatara görmez.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın yüzı rabıta yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna düzenınması kolaylaşır ve elan bir küme muhatara vermesi önlenir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kullanılacak şahıs skorsı 100 kişoflaz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde yangın kapısı tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve şayan paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları Yangın Merdiveni Kapısı saygınlık ve metanet için yeğleme edilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

En mutabık fiyatı bulmanız bâtınin farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve nitelikli bir Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en onat yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı faziletli metanet gösteren malzemelerden yapılmış olmalıdır. çoklukla yangına dayanıklı çelik yahut bedduaşap malzemeler tercih

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Bir sair şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Report this wiki page