Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar aksiyonlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride mahsur kalabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir ivedili durumda, kullanıcıların yanılgılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan kullanımda olmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çışitalara vasıtasız erişmeleri bağırsakin mukteza tedbirler alınır.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde eş sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına yegâne çıkış ehliyetli onaylama edilir.

Merdivenin kapısının hariçya muhik açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlamlar.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yönının vazıh olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı soğuk har yangın contası.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın asayiş holünden Yangın Merdiveni Kapısı geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve emeklevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişir.

Yekûn çıkış ferahliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki toplam kullanıcı sayısının vahit enlilikten geçen isim adetsına kesimü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az mümteni.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kupkuru tabaka vadiı 150 metrekare’den okkalı ve birden aşkın daireı olan umumi binalarda, daire adeti 4’ten ziyade olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması mecburi kılınmıştır.

Report this wiki page